ENASTÅENDE EFFEKTIVT

Kväver och kyler minst dubbla tiden i jämförelse med andra godkända system*, vilket förhindrar återantändning.

INTERNATIONELLT NÄTVERK

Vi har ett världstäckande servicenätverk och utbildningsprogram.

ALLTID REDO, DYGNET RUNT

Alltid redo – för utlösning och systemövervakning krävs ingen strömförsörjning

*SP4912 method test result

Problemet

FÖREBYGG RISKER, DRIFTSTÖRNINGAR, DRIFTSTOPP OCH FÖRSENINGAR

Flygplatsutrustning (GSE – ground support equipment) är potentiellt ett högriskelement på flygplatser. En motorbrand är en risk för människoliv, egendom och maskiner. Dessutom kan bränder leda till stora driftstörningar, driftstopp och orsaka förseningar.

Vår lösning

EN INVESTERING I SÄKERHET FÖR MÄNNISKOR OCH EGENDOM

Brandskyddssystemet Fogmaker är en investering i säkerhet för människor och egendom. Högtrycksvattendimma är en överlägsen brandskyddsteknik för motorrum. Tekniken begränsar kraftigt konsekvenserna av en brand i en flygplatsmaskiner, såsom pushback-traktorer, markenheter/GPU, bagagebilar, transportmaskiner, lastare, passagerarbussar och leveransbilar.

Så fungerar det

ETT ENASTÅENDE SYSTEM SOM ÄR AKTIVT HELA TIDEN

Högtrycksvattendimma har enastående god kvävnings- och nedkylningsförmåga. Systemet är alltid redo – för utlösning och systemövervakning krävs ingen strömförsörjning. Fogmaker har dessutom längre tömningstid än många konkurrerande system, något som är avgörande för att förhindra återantändning och driftstopp. Samtidigt ger detta extremt värdefull extra tid för utrymning. Med 27 års erfarenhet och ett omfattande internationellt nätverk erbjuder vi dig ett tillförlitligt och robust system med låg totalkostnad.

Fördelar

EFTERMONTERING I BEFINTLIG UTRUSTNING

Många flygplatser väljer att eftermontera i befintlig utrustning. Vi har mångårig erfarenhet av riskanalys och installationer på pushback-traktorer, avisare, bussar och markenheter/GPU:er.

Affärsområden

Fogmakers huvudsakliga affärsområden

Fogmakers högtrycksvattendimma ger högeffektiv brandbekämpning på flera områden. Därför är vår produkt ett lönsamt alternativ för ett brett spektrum av kunder.

Jordbruk

Flygplatsmaskiner

Bussar

Bygg och anläggning

Elfordon

Skogsmaskin från Rottne som använder ett Fogmakersystem

Skogsbruk

Materialhantering

Gruvor och Tunnlar

Lastbilar

Andra segment

Kontakta oss

Vill du att Fogmaker kontaktar dig? Skriv in din e-postadress och ett meddelande så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Contact form footer