Utbildning

Fogmaker training academy

På Fogmaker Training Academy erbjuder vi utbildning för service och installationer till certifierade Fogmaker partners. Utbildningen är obligatorisk för alla våra partners. Fogmaker Training Academy erbjuder tre utbildningsnivåer med både teori och praktik.

Training at Fogmaker

Följande Certifieringsnivåer Erbjuds

1.1 Årlig kontroll
Utbildning för att utföra den årliga servicen av Fogmakers system.

1.2 Service med återställning
Är endast tillgänglig för fleet-kunder. Innebär en fullständig service. Skillnaden mellan 1.1 och 1.2 är att du efter genomgång av 1.2 är behörig att fylla och tömma detektorflaskan och kolvackumulatorn. Detta innebär att du är behörig att utföra 5-årsservice med byte av släckmedel och återställa system som utlösts.

2.1 Installation
Ger installationsbehörighet för Fogmakers brandskyddssystem. Förkunskap i form av installationsutbildning 1.1 alternativt 1.2 krävs för att få genomföra 2.1.

Certifieringen är personlig och knuten till kursdeltagarens arbetsgivare. Giltighetstiden sträcker sig över tre år från avslutat kursdatum. I det fall en kursdeltagare byter arbetsgivare krävs således också omcertifiering.

Kontakta oss på training@fogmaker.com för mer information och för att anmäla dig till våra kurser.

Kontakta oss

Vill du att Fogmaker kontaktar dig? Skriv in din e-postadress och ett meddelande så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Contact form footer