ALLTID REDO, DYGNET RUNT

Alltid redo – för utlösning och systemövervakning krävs ingen strömförsörjning.

ENASTÅENDE EFFEKTIVT

Kväver och kyler minst dubbla tiden i jämförelse med andra godkända system*, vilket förhindrar återantändning.

*Resultat av provningsmetoden SP4912

Enkelhet

Våra kolvackumulatorer fungerar oavsett i vilken riktning de befinner sig.

Minimal stilleståndstid

Snabb återladdning ger minimal stilleståndstid.

problemet

SKYDDA UTRUSTNINGEN OCH SÄKERSTÄLL SKÖRDEARBETET

Jordbruksutrustning, såsom traktorer, balpressar och skördetröskor, kan till sin natur vara värdefulla. Inte bara genom att de är dyra i inköp, utan även med tanke på hur stora intäkter de ger sina ägare under skördesäsongerna. En brand i någon typ av jordbruksmaskiner kan få allvarliga konsekvenser ägarna samhället i övrigt. Om en maskin börjar brinna i verkstaden kan det ta flera år att lösa följdskadorna. På grund av vissa jordbrukstypers säsongsberoende kan konsekvenserna förvärras än mer om jordbrukaren missar rätt ”tidsfönster” för skörden. 

Nuförtiden ställer många försäkringsbolag krav på att din jordbruksmaskin har ett brandskyddssystem för att försäkra det. 

Vår lösning

RÄDDAR LIV, SKYDDAR UTRUSTNING OCH FÖRHINDRAR SPRIDNING AV BRÄNDER

Fogmakers automatiska brandskyddssystem är i första hand utformade att släcka bränder för att rädda liv, men också för att skydda utrustning och förhindra att bränder sprider sig. Flera försäkringsbolag erbjuder förmånligare försäkringspremie eller lägre självrisk om du installerar brandsläckare från Fogmaker.

Så fungerar det

ENASTÅENDE TEKNIK FÖR KVÄVNING OCH NEDKYLNING SOM ALLTID ÄR REDO

Högtrycksvattendimma har enastående god kvävnings- och nedkylningsförmåga. Systemet är alltid redo – för utlösning och systemövervakning krävs ingen strömförsörjning. Fogmaker har dessutom längre tömningstid än många konkurrerande system, något som är avgörande för att förhindra återantändning och driftstopp – och det är det bästa sättet att hantera fibrösa bränder i maskinen. Samtidigt ger detta extremt värdefull extra tid för utrymning.

Fördelar

UNIK UTFORMNING MED INDIVIDUELLA ANPASSNINGAR

Ett Fogmaker-brandskyddssystem är unikt utformat för varje specifik maskin, dess märke och modell, och den modulära konstruktionen gör det möjligt för slutkunden att individuellt anpassa flera alternativ. Fogmaker har en lång och omfattande erfarenhet från jordbrukssegmentet och dess olika användningsområden.

Affärsområden

Fogmakers huvudsakliga affärsområden

Fogmakers högtrycksvattendimma ger högeffektiv brandbekämpning på flera områden. Därför är vår produkt ett lönsamt alternativ för ett brett spektrum av kunder.

Jordbruk

Flygplatsmaskiner

Bussar

Bygg och anläggning

Elfordon

Skogsmaskin från Rottne som använder ett Fogmakersystem

Skogsbruk

Materialhantering

Gruvor och Tunnlar

Lastbilar

Andra segment

Kontakta oss

Vill du att Fogmaker kontaktar dig? Skriv in din e-postadress och ett meddelande så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Contact form footer