Arbeta hos oss

Lediga tjänster

Fogmaker är ett globalt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför brandskyddssystem med högtrycksvattendimma för motorrum. Vårt brandskyddssystem har unik släckförmåga.

Här visas bara lediga tjänster på Fogmaker Nordic.
Se alla lediga tjänster i företaget på fogmaker.com

Tjänst

Ort

Omfattning

Ansök senast

Se alla lediga tjänster på fogmaker.com.

Kontakta vår HR-chef Birgitta Mattsson på birgitta.mattsson@fogmaker.com eller via +46 73 051 61 20 om du är vill veta mer om arbete hos Fogmaker

SÅ ÄR DET ATT ARBETA HOS FOGMAKER

MALIN, VERIFIERINGSTEKNIKER

Vad gör du?
Jag arbetar som verifieringstekniker. Det betyder att jag främst ägnar mig åt verifiering och utveckling. Jag utför brandtester i vår brandhall för att framtagning av nya system och arbetar med kvalitetsfrågor.

Vad gillar du mest med ditt arbete?
Jag tycker arbetet är roligt, och att se vad som händer i olika skeden. I ett skede hjälper jag till med utvecklingen av en produkt och i senare verifierar jag att den fungerar som den ska. Ingen dag är lik någon annan. Mitt jobb är oerhört varierande och intressant.

Hur är det att jobba på Fogmaker?
Fogmaker är en vänlig arbetsplats. Mina kollegor har varierande erfarenhet och olika starka sidor, vilket gör att vi kan hjälpa varandra på ett väldigt bra sätt.

SÅ ÄR DET ATT ARBETA HOS FOGMAKER

ROBIN, RENOVERING AV KOLVACKUMULATORER

Vad gör du?
Jag arbetar med systemdesign och teknisk support. Det innebär att jag ser till att kunderna får system som passar deras fordon. Jag ritar systemen i CAD och utför typinstallationer, alltså den första installationen av ett Fogmaker-system på en viss typ av fordon. Jag ger också teknisk support till våra kunder och distributörer.

Vad gillar du mest med ditt arbete?
Framför allt gillar jag att arbetet är så varierande, och att konstruera systemen i CAD. Men jag tycker också om att resa till olika platser i världen och göra typinstallationer av de system jag utvecklat för våra kunder. På det sättet får man vara med i hela processen från idé till färdigt system och kommer också i kontakt med många olika fordonstyper.

Hur är det att jobba på Fogmaker?
Fogmaker är en trevlig arbetsplats och kollegorna är trevliga. Du får möjlighet att utmana dig själv och växa i din yrkesroll. I min arbetsgrupp har vi varierande yrkesbakgrund, vilket gör att vi kompletterar varandra väldigt bra

Kontakta oss

Vill du att Fogmaker kontaktar dig? Skriv in din e-postadress och ett meddelande så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Contact form footer