Press | Press release

Fogmaker Finland Oy stärker säljteamet

Published

Juhani Jokinen och Pär Wallmark

Fogmaker Finland Oy stärker sitt försäljnings- och kundrelationsteam med två nya Key Account Managers: Juhani Jokinen som är placerad på kontoret i Parainen och Pär Wallmark som arbetar deltid för Fogmaker Finland Oy och deltid för Fogmaker Nordic. 

Fogmaker Finland Oy ägs av svenska Fogmaker International AB, en av de ledande globala leverantörerna av brandskyddssystem för motorrum och andra slutna utrymmen. Det finns ca 300,000 Fogmakersystem installerade runt världen och Fogmaker är marknadsledande på brandskyddssystem för bussar i Europa. Förra året släppte företaget en revolutionerande ny vätska, Eco 1, som är 100% PFAS-fri och klarar brandtester med samma volymer som Fogmakers tidigare vätskor.

Marie Marvig, VD för Fogmaker Finland, säger, ”Jag är glad åt att välkomna Juhani och Pär till teamet. Båda har värdefulla erfarenheter och kunskap, och ser fram emot att besöka gamla och nya kunder. Vi bygger en solid grund för Fogmaker i Finland och Juhani och Pär är värdefulla tillskott till teamet.”

Juhani har arbetat med B2B-försäljning sedan 2008, de senaste fyra åren inom oljeindustrin. Han säger, ”Fogmaker tillverkar högkvalitativa produkter och har fantastisk företagsanda. Jag är väldigt glad att vara en del av företaget.”

Pär tillägger, “Jag har 30 års erfarenhet av olika försäljningsroller och branscher, såsom materialhantering, industriell automation och kraftproduktion. Jag ser fram emot att bidra till Fogmakers fortsatta tillväxt och framgång.” 

Previous article

Glad Påsk!

Next article

Svenska Maskinmässan

Kontakta oss

Vill du att Fogmaker kontaktar dig? Skriv in din e-postadress och ett meddelande så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Contact form footer